Det er stor stas å kunne fortelle at det blir konsert i bryggeamfiet i år også. Ikke bare en, men to faktisk. 18. og 19. august inviterer vi til Sommerhelg i Råkvåg.

Fredag 18. august tror vi det blir sikker hjemmeseier når vi inviterer til fest med Stjørna Heimbrentslag med band. Lokale helter som for alvor er i ferd med å legge både Trøndelag og flere deler av landet for sine føtter med sin forfriskende party-musikk. Gjør deg klar for en aften med musikk & fæst.

Lørdag 19. august får vi besøk av Anders Jektvik og hans eminente band. Anders Jektviks posisjon som den sterkeste av de nye visestemmene er udiskutabel. De unike tekstene og melodiene – fremført med dyp stemme og fjetrende gitarspill – har berørt norske TV-seere, radio-lyttere og konsertgjengere siden han dukket opp på den nasjonale arena i 2012. I Midt-Norge har han rukket å bli en etablert artist, og han fortsetter å levere atmosfæriske, nærmest hypnotiserende konserter.
Kanskje blir det ikke mange finere kvelder i år enn akkurat denne når kveldsmørket sakte senker seg over bygda og amfiet i samspill med tonene fra Anders og bandet.

Salg av øl, vin og forfriskninger på arenaen.

Ønskes en matbit før eller etter konsertene så oppfordrer vi til å ta direkte kontakt med bygdas serveringssteder.

Aldersgrense 18 år begge dager. Under 18 år kan komme inn alene på eget området uten alkoholservering eller sammen foresatte.

Ting kommer ikke av seg selv så vi er avhengig av at dere hjelper oss med å fram-snakke arrangementet, del videre i alle kanaler, og ikke minst kjøp billetter. Bare på den måten kan vi sammen skape flere gode opplevelser i bygda.
Vi ser frem til å ønske dere velkommen til det vi håper og tror blir ei fantastisk helg i vakre Råkvåg.

Billetter her: https://trondheimlive.hoopla.no/sales/event/3051553787/?utm_medium=search&utm_source=hoopla.no&fbclid=IwAR1h7FwDYGPFNb5TbZ61CzuEORQULew2EsigqDK2ryjALGEXMGMUIvWslZo