-Det skal være en opplevelse å komme hit, sier Erik Arntzen.

-Derfor kaller jeg det et museum. I Bedinbrygga som bygget heter kan du se lokal kunst av bl.a. John Arthur Winsjansen med naturfoto og broren Kristian med originalmaleri.

Erik Artnzen har renovert bygningen hvor du bl.a. finner Monsenbutikken, modell av ei Hardangerjakt, kompasset til seilskuta Kerroch og mye mer.  En ungdomsavdeling tilbyr biljard og pilkast, videre barnekrok, skøytekrok, osv. i det hele tatt noe for enhver!

Kort om Bedinbrygga

Bedinbrygga ble reist før 1860 og har navn etter noteier Johan Edvard Gabrielsen Bedin som flytta til Flyta i Rissa i 1876. Brygga ble brukt til lagring av nøter/redskap. Det ble også saltet sild der. I 1934 kjøpt av John Monsen (1901-1960) for åpning av butikk. Det ble påbygd et butikklokale. Brygga ble brukt til lager for varer, da det meste kom med Fosenbåten til ekspedisjonskaia på andre sida av vågen. Varene ble deretter fraktet over vågen med ei stor skeise som lastet mange tonn. På sørsida var det en gangbane med trapp for kunder som kom sjøveien.

Kerroch

Erik Arntzen ved kompasset til gamle Kerroch – opprinnelig en fransk båt, kjøpt til Norge, seilfangsskute og siden bygd om til sildesnurper.