Råkvåg Kultur- og Næringsforum v/Karl Idar Frengen, 7114 RÅKVÅG

Råkvåg Anno 1930

Råkvåg Anno 1930

Under «Råkvåg anno 1930» mimres det om de gode, gamle dagene i sildefiskets storhetstid. Bli med på Notholmen og opplev landnotkast med sildkoking og få med deg en god porsjon smaksprøve.

Råkvåg Anno 1930
sild

Stjørna Teaterlag

«Råkvåg anno 1930» byr også på friluftsteater. Det er Stjørna teaterlag som årlig fyller det naturlige amfiet mellom bryggene med musikk, skjemt og drama. I 2010 var det premiere på del 1 av «Livet på Felgen – et sykkelverksted under krigen» skrevet spesielt for Stjørna Teaterlag av Hans Rotmo. «Gulltransporten» er første episode i en serie på seks, en for hvert krigsår. Rotmosk humor, drama og fengende musikk spunnet rundt en faktisk hendelse under krigen.

Stjørna Teaterlag

Ellers besøker du markedsbodene som byr på blant annet gamle håndverks- og mattradisjoner. Populært for barna er hestekyss, riding på islandshest, «barnekroken» og Eliasbåtene på vågen.

Råkvåg Anno 1930
Mattradisjoner

De voksne avrunder så gjerne dagen på et av utestedene med en svingom helt inn i de små timer. Still gjerne i antrekk fra gamle dager og bidra til en tidsriktig opplevelse! (Premiering for beste antrekk!)

Anno 1930